Илон Мъск премина границата от 100 милиона последователи в Twitter, като

...
Илон Мъск премина границата от 100 милиона последователи в Twitter, като
Коментари Харесай

Илон Мъск вече има над 100 милиона последователи в Twitter

Илон Мъск премина границата от 100 милиона почитатели в Twitter, като стана шестият консуматор на платформата, който доближи деветцифрен брой. Според SocialBlade това е станало някъде сред 26 юни и 27 юни, като завоюва над 150 000 почитатели сред двата дни. Към сегашния миг Мъск към този момент има 100 059 886 почитатели.

Постижението е забавно по няколко аргументи, написа the Verge. Първо е очевидният факт, че Мъск сега е в развой на закупуване на Twitter за 44 милиарда $, което в последна сметка може да го сложи в неповторимата позиция да бъде единственият водач на огромна обществена медийна мрежа, който в действителност е добър в потреблението на тяхната обществена медийна мрежа. За разлика от тях, страницата на основния изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг във Фейсбук е като цяло емисия от известия за пресата, а ръководителят на Instagram Адам Мосери има много семпло наличие в платформата, която ръководи.

Мъск е напълно друг. Той употребява Twitter по предопределение и назовава всеки и всичко със личните им имена. Забележително е какъв брой друго е потреблението на Twitter на Мъск от останалите пет акаунта, които са достигнали границата от 100 милиона почитатели. Профилът на Барак Обама разгласява чести актуализации, само че те са толкоз премислени и президентски, колкото се чака, до момента в който Риана, Кейти Пери и Кристиано Роналдо имат наличие в Twitter, което явно е плод на професионално подготвен информационен екип. Акаунтът на Джъстин Бийбър се ръководи от самия него, само че той не е туитвал от 16 февруари.

Вторият забавен аспект на достигането на 100 милиона почитатели на Мъск е въпросът: какъв брой от тези сметки са същински и какъв брой са подправени? Twitter непрекъснато акцентира, че по-малко от 5 % от сметките в неговата платформа са ботове, само че Мъск изрази опасения, че броят им може да бъде доста по-голям и заплаши да се откаже от договорката си за закупуване на Twitter, в случай че компанията не даде още доказателство за неговите цифри.

Остават въпросите дали Мъск в действителност е угрижен за спам ботове в Twitter, или просто ги употребява като предлог, с цел да контракти по-ниска цена за закупуване на Twitter.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР